Rebranding

Totul s-a schimbat vertiginos în ultimii 2 ani, la fel și compania Dina Cociug. Suntem cot la cot cu logo-ul nostru timp de 19 ani, dar acum înțelegem că este timpul să ne despărțim. Dezvoltarea tehnologiilor, experiența acumulată și energia noastră – toate acestea au dat un impuls nașterii unei noi Dina.
 
Trecând prin fiecare etapă de dezvoltare, am realizat că tot ceea ce ni s-a întâmplat au fost doar detaliile unei imagini, unde totul este la locul său, ordonat și logic. Astăzi înțelegem exact nevoile Clientului și modul în care compania le poate satisface.
 
Rebrandingul este un fel de evoluție a brandului companiei. Logo-ul, identitatea corporativă, toate materialele tipărite, site-ul vor fi într-un stil nou, luminos și îndrăzneț. Stilul luminos și provocator a apărut datorită muncii îndelungate asupra sistemului de valori și aspirațiilor noi îndrăznețe ale companiei.
 
Noul stil al companiei este realizat prin analogie cu jocul Tetris, unde fiecare detaliu contează. În acest fel, demonstrăm calitățile pe care suntem încântați să Vi le oferim – spirit de echipă, flexibilitate, inovație și tendința continuă spre excelență.
 
Cea mai importantă noutate pentru Dvs. este că oferim exact SOLUȚIA, exact produsul de care are nevoie afacerea Dvs., nu doar un produs care nu întotdeauna rezolvă problema.
 
Bine ați venit în noua lume DINA, unde totul este la locul lui!